Film voor MKB

Van grote organisaties tot kleinere bedrijven, een verhaal in beeld en geluid werkt altijd. Film is een prachtig medium om mensen te informeren, te enthousiasmeren, te boeien en te betrekken. Intern en extern. Ons uitgangspunt bij het maken van film is een écht verhaal in beeld te brengen. Om dat goed voor elkaar te krijgen zorgen we er natuurlijk voor dat technisch en qua compositie altijd alles klopt. Van licht en shot, tot achtergrond en de juiste filmhoek. Daarnaast helpen we mensen en bedrijven om zo goed mogelijk over te komen in beeld. We geven tips en adviezen over houding, inhoud en de manier waarop het verhaal vertelt wordt. Puur. Eerlijk. Gewoon écht zoals het is.

Weten hoe een film van Focus-Op eruit kan zien?

Bekijk hier een selectie van onze filmprojecten
 • Videoproductie

  Corporate film

  Om een bedrijf of instelling overtuigend en indringend onder de aandacht te brengen is een corporate film bij uitstek geschikt. Focus-Op kan het gehele traject, van scenario tot eindproduct, voor u realiseren. Het eindresultaat kan op ieder gewenst medium aangeleverd worden.
 • Videoproductie

  Evenement in Beeld

  Focus-Op wordt regelmatig benaderd om een sfeerverslag te maken van een evenement. Deze reportages geven een goede impressie van bijvoorbeeld een symposium of beurs. Wij kunnen ook een verslagever/presentator aanleveren die de deelnemers enkele vragen kan stellen.
 • Videoproductie

  Gesprek in Beeld

  Een talkshowachtige setting. Meerdere camera’s, licht en geluid. Een interviewer en een cameraman. U als gast aan tafel. Op uw eigen locatie of juist buiten de deur. Dat is Gesprek in Beeld.
 • Videoproductie

  Reportage

  Regelmatig trekken wij (verslaggever samen met cameraman) er op uit om een nieuwsitem, achtergrond reportage of portret te maken van iemand. Dit kan in opdracht zijn van een omroep of bedrijf maar soms ook maken wij producties in eigen beheer.
 • Videoproductie

  Trailer/Openingsleader

  Een bedrijf, product of evenement in 30 seconden spetterend neerzetten, dat doe je dat doe je met een trailer of openingsleader dat staat als een huis. Focus-Op maakt helemaal op maat gemaakte trailers in de (huis) stijl zoals de klant die wenst.
 • Videoproductie

  Vastgoed film

  Een mooi huis verdient een mooie presentatie. Door gebruik te maken van de nieuwste opname technieken weet Focus-Op een professionele woningvideo te creëren die u helpt bij de verkoop van uw woning. Ook houd u een prachtige herrienering over an uw oude woning.
Bekijk video
Video sluiten